maanantai 6. kesäkuuta 2011

NATO ja Al Quaida

NATOn poliittinen ja sotilaallinen tukeminen altistaa Suomen vastatoimille.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9913848

Yleensäkään Natosta ei ole Suomelle muuta iloa kuin että altistumme eri ryhmien vastatoimille. Muslimien kanssa ei ole leikkimistä, koska niitä on paljon ja niillä on paljon voimavaroja käytettävissään. Monessa mielessä Islamilainen maailma on paljon vahvempi kuin Yhdysvallat ja Nato.

Suomen nykyinen strategia on käsittämätön, koska se altistaa Suomen Muslimien vihalle mutta ei tuo Suomelle mitään etuja. Toivottavasti kyseessä ei ole vain epätoivoinen yritys vahvistaa Nokian asemaa Yhdysvalloissa?

Al-Qaida-bloggari Abu Sulaiman al-Nasser on jättänyt sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa viestin, jossa hän antaa tukensa Tapaninvainion polttopulloiskulle. Viestissään yksi maailman seuratuimmista terroristibloggareista viittaa sunnuntain vastaisena yönä varttia yli yksi Neste Oilin kylmäasemaan kohdistuneeseen tekoon.
 http://keskustelu.suomi24.fi/node/9913848

Mitä tähän pitäisi kommentoida? Ainut looginen kommentti on, että Suomen tulisi välittömästi vetäytyä Afganistanista, koska Suomen kansa ei halua jatkaa tai vahvistaa mitään sotilasoperaatiota Muslimeja tai Muslimien intressejä vastaan. Suomalaisilla ei ole myöskään mitään poliittisia ongelmia Talibanin kanssa, koska emme hyödy mitään Talibanin aseman heikentämisestä. Kriittisiä komponenttejä Suomalainen teollisuus saa myös Kiinasta, jos Amerikkalaiset eivät niitä meille myy.

http://jpoli.blogspot.com/2011/06/microsoftilla-ja-nvidialla-sopimus.html

http://www.saul-masson.info/2011/05/eurooppa-irti-natoutumisesta.html

http://juhamolari.blogspot.com/2011/06/abu-suleiman-al-nasser-ja-pasilan-pommi.html

http://jalkijupinaa.blogspot.com/2011/02/nato-teoriassa-ja-kaytannossa.html

http://plaza.fi/ajassa/kolinaa-panuhuoneesta/nato-jasenyydesta

http://disconcertediscursives.blogspot.com/2011/06/natos-ignorance-makes-me-ashamed-to-be.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti