sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

NATO on sotaa käyvä sotilasliitto

SATU SCHAUMAN bloggaa verkkouutisissa Natosta.

Jotkut suomalaiset haluaisivat liittyä NATOon saadakseen turvaa. NATO on kuitenkin sotilasliitto, joka käy sotaa muslimeja vastaan, jotkut näkevät NATOn sotaoperaatiot ristiretkien jatkumona.

Moni järkevä näkee NATOn erittäin korkean riskin järjestönä, koska se on ajanut itsensä sotatilaan muslimien kanssa. Muslimeja on paljon enemmän kuin Amerikkalaisia eli NATO käy sotaa itseään potentiaalisesti vahvempaa vihollista vastaan. Suurin osa suomalaisistta ei ole huonoissa väleissä muslimien kanssa eli ns. kristittyjen sotaan ei kannata liittyä. Suomalaisilla ei ole luonnollista strategista tai taktista syytä tukea ns. Länsimaiden hyökkäyksiä Islamia vastaan. Israelin asia ei ole meidän asiamme. Jotkut näkevät kristinuskon tapana sitoa Suomi länteen. Länsi ei ole kuitenkaan ollut kovinkaan kauan maailman johtava valta ja on täysin mahdollista, että sen suhteellinen asema taas heikkenee Kiinan nousun jälkeen niin paljon, että se ei voi enää sanella mitään ja ei ole enää teknologisesti ylivoimainen.Toisaalta Yhdysvallat on vieläkin hyvin taloudellisesti dynaaminen ja teknologisesti osaava vaikkakin sen asema ei ole enää absoluuttisen vahva. 

Kiinan kanssa liittoutuminen on vaikeaa Suomelle, koska emme hallitse heidän kieltään tai kulttuuriaan.  Itse näkisin, että nyt on alkanut uusi strategian aikakausi. Nyt alkaa peli kuka hallitsee superälyä, ja Suomen tulisi pyrkiä mahdollisimman nopeasti hankkimaan haltuunsa täysimittainen superäly keinolla millä hyvänsä.








http://english.libya.tv/2011/06/25/nato-hits-gaddafi-military-supplies-stockpile-in-brega/

http://www.eurasiareview.com/nato-heading-towards-a-north-atlantic-cyber-security-organisation-26062011/

http://www.islamidavet.com/english/2011/06/25/nato-airstrike-kills-15-libyan-civilians/

http://www.khaama.com/militants-destroyed-a-nato-oil-tanker-in-khyber-agency

http://www.mysarawak.org/2011/06/26/nato%E2%80%99s-double-game-of-protecting-civilians-in-libya.html

http://globalnewsreel.blogspot.com/2011/06/breaking-news-libya-says-nato-strikes.html

http://weeklyintercept.blogspot.com/2011/06/nato-incorporates-libyan-experience-for.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti