maanantai 17. kesäkuuta 2013

NATO ja Kiina

Suomen kannalta huolestuttavaa Suomen NATO jäsenyydessä on, että NATO altistaa riskeille mille Suomi ei muuten altistuisi ollenkaan. NATOn jäsenenä Suomi altistuisi Yhdysvaltojen ja Kiinan välisiin mahdollisiin konflikteihin.
http://yle.fi/uutiset/niinisto_nato_voisi_suojella_kyberuhalta/6693285

Kiinalla tuskin on mitään intressiä uhata Suomea muuten kuin siinä tapauksessa, että Yhdysvallat uhkaisi Kiinaa ja Suomi olisi NATOn jäsen.

USA on myös profiloitunut islamin vastaisena. Itse en näe järkevänä, että Suomi liittyisi kristittyjen liittoon islamia tai Kiinaa vastaan. Suurin osa suomalaisista ei ole valmis puolustamaan kristikuntaa islamia vastaan.
http://uutiset.perussuomalaiset.fi/?p=5192

Islamiin negatiivisesti suhtautuvia on suomessa vähän, ei ainakaan yhtään enempää kuin kristinuskoon negatiivisesti suhtautuvia. Suvivirren hoilaajat ovat kansan vähemmistöä vaikkakin kovia laulamaan.
http://finnsanity.blogspot.fi/2013/06/huntukielto-on-lansimaisen-sivistyksen.html

http://finnsanity.blogspot.fi/2013/06/suvivirsi-ja-valtionkirkon-poliittinen.html

http://juhamolari.blogspot.fi/2013/05/katjusha-ja-suvivirsi-soivat-koulun.html

http://randomfinnishlesson.blogspot.fi/2013/05/suvivirsi.html

Itse kannatan täydellistä uskonnonvapautta; Jokainen saa hoilata mitä hoilaa tai jättää hoilaamatta. Kouluissa voitaisiin järjestää yleishoilaamishetki, jolloin kaikki hoilaisivat mitä huvittaa tai ei huvita vapaasti yhtäaikaa. Tämä iloinen kakofonia korostaisi uskonnonvapautta ja vapaata hoilaamista. Jotkut voisivat ylistää Perkelettä, toiset Saatanaa ja kolmannet vaikka Jehovaa; Allahia ja muita Jumalia unohtamatta.
http://tamapaiva.blogspot.fi/2012/06/suvivirresta-suukopua_04.html

Innokkaimmat hoilaajat voisivat jäädä vaikka viikoksi hoilaamaan kun muut lähtisivät kotiin pelaamaan Pleikkaa.
http://tietsikka.blogspot.fi/2013/05/pelikonsolit-murroksessa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti